Oneindige mogelijkhedenMDF POEDERLAKKEN

MDF poederlakken is bij KOLO nv ook een belangrijke pijler. Met zeer hoogwaardige coatings werken wij uw projecten met de hoogste kwaliteit op een perfecte wijze af.

Het is een vrij nieuwe techniek met een naadloos, kras- en slijtvast, onderhoudsvriendelijk eindproduct als resultaat. Een milieuvriendelijk proces, door het uitsluiten van solventen en recuperatie van overtollig poeder. Er kan een brede waaier aan kleuren toegepast worden in elk ontwerp.  Kleinere doorlooptijden en snelle levering aan interessante prijzen zijn bij KOLO mogelijk voor zowel het afwerken van stukwerk, als voor seriewerk. Wij zijn namelijk erg klantgericht en flexibel en streven samen met onze specialisten altijd naar het beste resultaat om u volledig van dienst te kunnen zijn.

Onze expertise en innovatie in het MDF poederlakken, samen met ons scherp oog voor detail maken dat u bij KOLO aan het juiste adres bent om uw project tot een goed einde te begeleiden.

Wat is poederlakken op MDF?

Ons team van experten geeft de MDF de gepaste voorbehandeling voor het effectieve poederlakken. Poederlakken is het aanbrengen van een poederlaag, waarbij het poeder elektrostatisch gemaakt en via onze geautomatiseerde transportlijn  op het object gespoten. Doordat het poeder elektrostatisch is, blijft het aan het object kleven. Nadien wordt het poeder uitgehard in een oven met temperaturen boven 130°C. Het eindresultaat is een gesloten en naadloze, krasvaste laag.

Poederlakken op MDF is een duurzame, milieuvriendelijke en esthetische oplossing met een hoge UV-bestendigheid. Er is een uitgebreid kleurenpalet poeders om uit te kiezen.