Vakmanschap is meesterschapONZE TROEVEN

Wij hebben een traditie van innovatie. Efficiëntie, automatisering, energiezuinigheid, veiligheid en ergonomie vertalen we in een modern machinepark.

In onze productiehal beschikken wij inmiddels over o.a. vijf spuitcabines, een automatische transportlijn van 40 meter lengte, een computergestuurde precisieschuurmachine, een semiautomatische kantenschuurder, lange band schuur- en polijstmachines, droogkamers met droogcarrousel e.v.a.

Hierdoor kunnen wij alle werken perfect op maat en naar wens van de klant uitvoeren. Zulke investeringen zorgen ervoor dat bij ons kwaliteit en stukwerk samen gaan en dit tegen scherpe prijzen.

Dankzij het superefficiënte productieproces garandeert Kolo N.V. zeer korte levertermijnen voor alle soorten afwerkingen, van structuurlak tot satijnlak en van hoogglans tot beits en vernis.

Wij bieden zowel de sporadische klanten als onze vaste partners een zelfde efficiënte en snelle uitvoering van hun opdrachten. En dit steeds op een manier die volledig aan de verwachtingen voldoet. Voor onze kwaliteit en uw tevredenheid staan we garant.

Onze hoogtechnologische machines zijn niets zonder het vakmanschap en ervaring van ons intern opgeleid personeel die met oog voor detail elke opdracht garanderen tot een feilloze afwerking.

Ons team van bekwame medewerkers zoekt samen met de klant naar de meest geschikte laktechniek voor alle soorten lakwerk op allerlei materialen, in alle soorten afwerkingen gaande van structuurlak tot satijnlak en van hoogglans tot beits en vernis. Doorheen de jaren hebben we al ontelbare interieurprojecten gerealiseerd, waaronder meer dan 5000 keukens. Maar ook voor exterieurprojecten zoals garagepoorten, waarvan er reeds meer dan 20.000 gelakt en wel ons bedrijf verlieten, draaien we onze hand niet om. Wij staan in voor alle mogelijke onderdelen van het bouwproces en alle materialen, ook PVC en aluminium.

De strakke planning, het perfect resultaat en de snelle levering tegen competitieve prijzen maken ons de voorkeurspartner van velen.

Bij KOLO zijn we vooruitstrevend en kijken bewust naar de meest kwalitatieve en ecologische manier van afwerkingen voor interieur- en industriële doeleinden.

We kiezen voor duurzame kwaliteit en investeren voortdurend in de nieuwste productiemethodes. Van een nauwkeurige ingangscontrole tot een stapsgewijze, minutieuze opvolging van elke fase. Door een strenge bewaking op elke stap in het productieproces garanderen we een optimale afwerking.