Kwaliteit en duurzaamMDF NATLAKKEN

Door jarenlange ervaring en continue optimalisatie van ons productieproces zijn we bij KOLO de expert wat betreft MDF natlakken.  Elke gewenste kleur is mogelijk in satijnlak, structuurlak of hoogglanslak. Ook bestaande meubels kunnen voorzien worden van een nieuwe laklaag en hierdoor een nieuw uiterlijk krijgen. Wij bieden kwalitatief perfect afgewerkte producten voor allerlei interieurtoepassingen van renovatie tot nieuwbouw.

Door een strenge bewaking op elke stap in het productieproces garanderen we een optimale afwerking. Dankzij het natlakken op MDF ontstaat een krasvaste, volle en duurzame toplaag. Naast onze uitstekende service geniet u als klant bovendien van een prima kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Bij KOLO is het gehele proces van voorbereiding tot het eindproduct in goede handen.

Structuurlak – satijnlak – hoogglanslak

KOLO is specialist in MDF lakafwerkingen die uw project een eigentijdse, moderne, professionele uitstraling geeft.

Een structuurlak is een matte lak met een iets ruwe structuur hierdoor is het minder krasgevoelig.  Beschadigingen zijn door de structuur makkelijker te repareren.  Hoogglans is een zeer sterke afwerkingslaag met een hoogwaardige kwaliteit polyurethaanlak, onvergelijkbaar met gewone laksoorten. De hoogglanslak is iets gevoeliger voor krasjes, maar gemakkelijk te onderhouden. Met zijn strak en tijdloos eindresultaat, geeft het uw interieur dat extraatje.

Hoogwaardige coatings zijn het resultaat van het gebruik van kwaliteitsvolle grondstoffen en een toewijding bij elke stap van het coatingproces. KOLO nv zet zich steeds ten volle in om een schitterend eindresultaat af te leveren.

Beitsen en vernissen

Uw hout kan u beschermen door beitsen en vernissen, maar wat is het verschil tussen beitsen en vernissen?
Bij beitsen wordt een transparante of dekkende laag aangebracht om vezels van het hout zichtbaar te houden en een mooi uiterlijk te geven. In tegenstelling tot lak en vernis dringt beits gedeeltelijk in het hout.
Vernis wordt aangebracht als afwerkingslaag over een verf of natuurlijk materiaal om de invloed van licht, vocht of schimmels te verminderen. Vernis bestaat in vele vormen van glanzende tot een matte uitvoering.

KOLO kan u ook perfect van dienst zijn voor het vernissen en beitsen van alle mogelijke fineerplaten en MDF voor eindeloze toepassingen.