Ons bedrijfOVER KOLO

Sinds de oprichting in 1992 is Kolo N.V. uit Kalmthout uitgegroeid tot een autoriteit in de branche als het om interieur- exterieurlakwerk gaat.  We zijn gespecialiseerd in MDF lakken en coaten van garagepoorten. 

Door jarenlange ervaring en continue optimalisatie van ons productieproces met hoogtechnologisch machinepark hebben wij een zeer grote expertise en knowhow opgebouwd op het gebied van interieurlakwerk.  Dit voor toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenschrijnwerkerij en interieurafwerking voor nieuwbouw en renovaties.

Dit gecombineerd met het vakmanschap en de ervaring van ons intern opgeleid personeel maakt dat onze klanten op kwaliteitswerk kunnen rekenen voor alle soorten lakwerk op allerlei materialen, in alle soorten afwerkingen gaande van structuurlak tot satijnlak en van hoogglans tot beits en vernis.

Kolo staat garant voor kwaliteit, service en meedenken op maat van de klant.  Ons team van specialisten staat u graag bij om uw project naar een kwalitatief hoogstaand eindresultaat te begeleiden.